Η κατανάλωση μανιταριών είναι προσωπική ευθύνη του καθενός. Καμιά πληροφορία αυτού του ιστολογίου δεν πρέπει να θεωρείται ως παρότρυνση για κατανάλωση οποιουδήποτε μανιταριού

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009

Στην 7η πανελλήνια γιορτή μανιταριού

Με τη συμμετοχή 12 μελών και φίλων του συλλόγου μας ολοκληρώθηκε τη Κυριακή 23 Αυγούστου στους Φιλιππαίους των Γρεβενών η 7η πανελλήνια γιορτή μανιταριού που διοργανώνουν οι Μανιταρόφιλοι Δυτικής Μακεδονίας με την υποστήριξη των συλλόγων μανιταρόφιλων της Ελλάδας της Κύπρου και με τη συμμετοχή μενιταρόφιλων (ελληνόφωνων από τη Νότιο Ιταλία). Στη γιορτή συμμετείχε από τη Λέσβο και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ευεργέτουλα.
Οι μανιταρόφιλοι από τη Λέσβο συμμετείχαν σε δράσεις στα πλαίσια της γιορτής εργάσθηκαν εθελοντικά σε αυτήν ενώ μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου είχαν επαφές με μέλη των ΔΣ των των Μανιταρόφιλων Δυτικής Μακεδονίας όσο και με άλλων συλλόγων της Ελλάδας καθώς και με αυτόν της Κύπρου. Από το κεντρικό περίπτερο της γιορτής έγινε και διανομή του φυλλαδίου μας "Για τα μανιτάρια της Λέσβου".
Κατά τη διάρκεια της γιορτής τα μέλη και οι φίλοι μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ευρύτερη περιοχή, να επισκεφθούν τον Εθνικό Δρυμό της Πίνδου (Βάλια Κάλντα) χωριά όπως η Σαμαρίνα, το Σπήλαιο και το Δοτσικό, την τεχνητή λίμνη πηγών Αώου και άλλα ενδιαφέροντα σημεία της περιοχής.
Ως ΔΣ του συλλόγου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για τη φιλοξενία να τους ευχηθούμε για δύναμη και κουργάγιο για τη συνέχεια και να δώσουμε ραντεβού μαζί τους στις άλλες εκδηλώσεις των ανα την Ελλάδα συλλόγων.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:


Ο Παναγιώτης, τα θαλασσινά και τα ούζα από τη Μυτιλήνη

Από τα σεμινάρια που παρακολουθήσαμεΑπό τις συναυλίες. Εδώ συγκρότημα από την Κ. ΙταλίαΟ κεντρικός χώρος της γιορτής
1 σχόλιο:

ΚΥ+ΩΝ είπε...

αντε και του χρονου λοιπον
και πριν στον Λειβαδιτη