Η κατανάλωση μανιταριών είναι προσωπική ευθύνη του καθενός. Καμιά πληροφορία αυτού του ιστολογίου δεν πρέπει να θεωρείται ως παρότρυνση για κατανάλωση οποιουδήποτε μανιταριού

Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΡΟΥΦΑΣ - ΕΠΕΙΓΟΝ

Αγαπητοί φίλοι,
Ο pan pan είναι από το πρωί εδώ με το τρουφόσκυλό του και ήδη κάναμε την πρώτη αναγνωριστική εξόρμηση (pan pan, Γιάννης Ντίνος, Θεόφιλος, Καπιωτάς) για θερινή τρούφα Tuber aestivum στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και στις ανεμογεννήτριες χωρίς αποτελέσματα όμως.
Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για το συγκεκριμένο είδος όπως είπε και ο Παναγιωτίδης. Πάντως αυτές τις μέρες θα κάνουμε διάφορες εξορμήσεις πιο οργανωμένες, αφού φροντίσαμε να βρούμε και γεωλογικό χάρτη της Λέσβου από το Πανεπιστήμιο. Το απόγευμα θα πάμε προς τα νταμάρια στην Παγανή. Το πρώτο που πρέπει να προσέξουμε είναι να έχει ασβεστολιθικά πετρώματα.
Έχουμε παρακαλέσει το Επιμελητήριο Λέσβου να μας παραχωρήσει την αίθουσά του στην Προκυμαία Μυτιλήνης για την παρουσίαση από τον Παναγιωτίδη κι αυτό για να μεγιστοποιήσουμε την πιθανότητα να ρθεί κόσμος. Λέμε για την Παρασκευή 11 Ιουλίου στις 20:30-22:00.
Πιστεύω ότι θα πρέπει να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία της παρουσίας του Παναγιωτίδη στο Λέσβο και μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην ιστοσελίδα του www.e-troufa.gr
Μιχάλης Καπιωτάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: