Η κατανάλωση μανιταριών είναι προσωπική ευθύνη του καθενός. Καμιά πληροφορία αυτού του ιστολογίου δεν πρέπει να θεωρείται ως παρότρυνση για κατανάλωση οποιουδήποτε μανιταριού

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Εκδρομή και κοπή πίτας των Μανιταρόφιλων Λέσβου

Με εκδρομή στο κτήμα «ΛΙΝΟΥ» στα Πεδιά του Σκαλοχωρίου φιλοξενούμενοι των μελών του Συλλόγου της Γκούντρουν και του Παναγιώτη και προσκεκλημένο το σύλλογο Ορειάς γιορτάσαμε φέτος τα 10χρονα του Συλλόγου μας. Σε ένα χώρο όπου οργιάζει η φύση κατάφυτο από βελανιδιές τα μέλη και οι φίλοι των Μανιταρόφιλων Λέσβου και τα μέλη του Ορειάς ξεναγήθηκαν από τους οικοδεσπότες απόλαυσαν τα κεράσματα τον ζεστό καφέ και το τσάι, συζήτησαν και γνωρίστηκαν μεταξύ τους.

Στη συνέχεια μεταβήκαμε όλοι σε παραλιακή ταβέρνα ανάμεσα στην Άναξο και την Πέτρα όπου οι «Μανιταρόφιλοι Λέσβου» μετά το φαγητό έκοψαν την πίτα τους για το 2018. Πριν το γεύμα προσφέρθηκε η καθιερωμένη για τις εκδηλώσεις του συλλόγου μανιταρόσουπα. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Φρανσουάς, την πίτα έκοψε ο Γραμματέας του Συλλόγου Κώστας Ζιαμπάρας ενώ δυο λόγια για το σύλλογο και τη δράση του είπε ο οικοδεσπότης μας στο Σκαλοχώρι και από τα πρώτα μέλη του Συλλόγου Παναγιώτης Γεωργιάδης. οι δυο τυχεροί που βρήκαν τα νομίσματα κέρδισαν το  βιβλίο του Συλλόγου μας "100+1 μανιτάρια. Η έρευνα στη Λέσβο" και τις Ιστορίες της Μανιταρολάνδης του Αριστείδη Σγατζού… Στη συνέχεια μέλη του συλλόγου «συμπτύχθηκαν» σε μουσική κομπανία και πρόσφεραν με τις πενιές τους άφθονο κέφι. 
(στις φώτο μανιτάρια από το κτήμα των οικοδεσποτών μας και στιγμιότυπα από την κοπή της πίτας)
       













Δεν υπάρχουν σχόλια: